Koester je geen illusies, LinkedIn is voor veel werkenden de belangrijkste informatiebron over (nieuwe) collega’s en (nieuwe) contacten. LinkedIn is je visitekaartje.

Wil je wel eens weten hoe een recruiter je Linkedin-profiel leest? Wil je weten hoe je profiel overkomt op mensen die je niet kennen?

Tijdens het KNVI-congres Informatie is M8 staan er twee HR-adviseurs van TalentWatcher voor je klaar die jouw LinkedIn-profiel bekijken. Ze geven je tips en adviezen hoe je je profiel kunt verbeteren zodat het nog professioneler overkomt. TalentWatcher is gespecialiseerd in recruitment, training en coaching; zie www.talentwatcher.nl.

Bovendien staat er de Silver Master fotograaf Rogier Bos voor je klaar om een professionele profielfoto te maken. Hij heeft een eigen unieke fotografische stijl. Maak kennis met zijn werk op rogierbos.com. Het is zijn passie om mensen iets mooi van zichzelf te laten zien.

Je kunt de activiteit vinden op de beursvloer en wordt je aangeboden door Stichting GO-Fonds (www.gofonds.nl) in samenwerking met ons, Stichting VOGIN (www.vogin.nl).