Nieuws

,

Demonstratie PixelPeople

Op 7 juni heeft een deel van het VOGIN- en GO Fonds bestuur een bezoek gebracht aan PixelPeople in Eindhoven. Na de kennismaking en een korte inleiding kregen wij een demonstratie van de PixelPeople “wandeltocht”.  De tocht begint in "de…
,

Welkom John van de Pas

We verwelkomen van harte nieuw bestuurslid John van de Pas. Hij werkt bij Saxion als docent-onderwijsontwikkelaar bij de opleiding HBO-ICT, en is daarnaast als onderzoeker verbonden aan het lectoraat Maatschappelijke Veiligheid.
, ,

VOGIN Academy ontwikkelt opleiding Research Services

Wet- en regelgeving op het terrein van databescherming zorgt voor een paradigmaverschuiving in het omgaan met data.
,

Bekendmaking Ondersteunde projecten

Dit jaar heeft VOGIN GO Fonds drie mooie en baanbrekende projecten binnen de erfgoed sector een substantiele financiele ondersteuning toegekend.
,

VOGIN GO Fonds, your votes please!

Wat een resultaat! De tweede call eindigde in 2019 met 19 aanmeldingen. En wat een hoge kwaliteit!
, ,

Maart zit vol belangrijke gebeurtenissen

11 maart Wereld Loodgietersdag, 15 maart nationale onderwijsstaking, 20 maart verkiezingen en op 29 maart Brexit. Maar: op de start van de lente 21 maart de belangrijkste: VOGIN-IP Lezing!
,

PixelPeople, een journey door het datalandschap in de stad

Eindhoven is het initiatief opgevat om een “wandeling” te maken in de openbare ruimte waarbij deelnemers geconfronteerd worden met (on)zichtbare data stromen.

DEN-event 2019: conferentie over cultuur, digitalisering en publieksbereik

Twee-daagse conferentie in De Doelen in Rotterdam over de erfgoedsector als innoverende kracht in het digitale landschap.
vogin ip lezing
, ,

Van vermaak met data science tot verborgen schatten langs de digitale snelweg

Goed nieuws, je bent nog op tijd om een goed voornemen voor 2019 uit te voeren: schrijf je nu in (tot en met 31 januari krijg je ook nog vroege vogel korting).